Amerikaanse Model Car Hall of Fame komt naar Spielwarenmesse

29-07-2024

De productgroepen Model Railways en Model Construction op de Spielwarenmesse krijgen volgend jaar een mooie toevoeging met de Amerikaanse Model Car Hall of Fame (MCHOF). Namens de wereldwijde die-cast gemeenschap wordt de MCHOF beheerd door hobbyDB, ‘s werelds snelst groeiende database voor verzamelobjecten.

De MCHOF is een gevestigd onderdeel binnen de autowereld en staat bekend om de erkenning die wordt gegeven aan de pioniers van de modelauto-industrie voor hun bijdrage aan de promotie en vooruitgang van de hobby. Op deze manier zijn ruim 200 getalenteerde individuen geëerd, van ontwerpers tot ondernemers. Ook merken worden in verschillende categorieën geëerd voor de Model of the Year award. De introductieceremonie vindt plaats op de Spielwarenmesse op donderdagmiddag 30 januari 2025 in het Toy Business Forum. 

Vanaf 23 juli heeft het publiek de mogelijkheid om te nomineren via www.modelcarhall.com. Er zijn liefst 31 categorieën. Zodra de selectiecommissie haar favorieten heeft gekozen, wordt de volledige lijst met genomineerden gepubliceerd met afbeeldingen en achtergrondinformatie.

Al vijftien jaar is de Model Car Hall of Fame een wereldwijde nieuwsbron over het verzamelen van die-cast auto’s. De MCHOF is een online museum dat het beste uit de geschiedenis van de hobby vertegenwoordigt en het nieuwste op het gebied van modelauto-innovatie eert. www.modelcarhall.com