Intertoys start campagne rondom het NK LEGO Bouwen 2024

03-10-2024

Intertoys start ook dit jaar weer een grootschalige campagne rondom het NK LEGO Bouwen. Net als in 2023 organiseert Intertoys de grootste bouwwedstrijd van Nederland die als online serie te zien is op de kanalen van Intertoys. Het NK LEGO Bouwen 2024 is groter dan ooit met de toevoeging van challenges, nog meer LEGO én een grote live finale. Daarnaast is de presentatie van de serie dit jaar in handen van YouTube tweeling Quinn en Aaron.

In het NK LEGO Bouwen 2024 nemen teams van fanatieke LEGO-bouwers het in vijf verschillende thema-afleveringen tegen elkaar op om zo een plek in de grote live finale te bemachtigen. Die wordt gehouden op 26 oktober, tijdens LEGO World 2024 in de Jaarbeurs Utrecht.

 “De online serie rondom het NK LEGO Bouwen is de ultieme samenkomst van onze videocontent gedreven strategie waarin we zoveel mogelijk kinderen willen aanzetten tot spelen en vooral ook heel veel gave content willen maken waar kids dan weer het liefst naar kijken. Ik ben daarnaast ook heel dankbaar dat we van onze partner LEGO de mogelijkheid hebben gekregen om deze gigantische wedstrijd te kunnen organiseren op een manier die past in deze tijd en de kijkbehoefte van de doelgroep”, aldus Celvin de Bie – Head of Marketing bij Intertoys.

De online afleveringen van het NK LEGO Bouwen 2024 zijn iedere woensdag om 15:00 uur te zien op het Intertoys YouTube kanaal en Intertoys’ eigen contentplatform PLAY.intertoys.nl. Het NK LEGO Bouwen 2024 is de eerste content campagne die volledig is uitgerold op dit nieuwe content en engagement platform van Intertoys. Op woensdag 30 oktober kan hier ook de finale aflevering worden bekeken.

Klik hier voor de campagnepagina en hier voor de link naar de trailer.

Klik hier voor de eerste aflevering ‘Wie ontsnapt uit het Magische doolhof’.