Sambro en Hasbro samen sterk!

29-07-2024

advertorial

Sambro International Ltd. biedt een uitgebreide portfolio met producten die zowel onder licentie als onder eigen merknamen worden gebracht. Daarbij ligt een focus op categorieën als buitenspeelgoed, creatief, stationery en pluche. Als toonaangevende, wereldwijde leverancier heeft Sambro zeer goede relaties met licentiegevers en wordt nauw samengewerkt met een van 's werelds beroemdste licentiegevers, Hasbro, om verschillende collecties uit te brengen voor populaire franchises zoals Peppa Pig
TM , TransformersTM  en My Little PonyTM.

Pluche is een zeer belangrijke categorie voor Sambro, waarbij het bedrijf kan bogen op jarenlange expertise. Daarbij is Sambro volledig toegewijd aan alles dat te maken heeft met ESG (Environmental, Social, Governance) en duurzaamheidsaspecten. De volledige accreditatie van Global Recycling Standards bewijst dit. 

Peppa Pig 

In samenwerking met Hasbro lanceerde Sambro zijn volledig recyclebare en kartonnen geschenkverpakking voor de Peppa Pig Create Your Own Character Plush-lijn, met exclusieve ‘on-pack’ speelmechanismen die voor meer ‘pay per play’ zorgen. Het assortiment omvat vier verzamelbare characters die kinderen kunnen vullen met 100% polyester vulling, voordat ze er een hart in plaatsen. Daarna dichtritsen voor een snelle afwerking, dus zonder te naaien. 

Op buitenspeelgoed ligt eveneens de focus voor Sambro voor de zomer van 2025. Zo biedt de Peppa Pig Shaped Bubble Blower urenlang bubbelplezier in de zon. Om Peppa's 20e verjaardag dit jaar te vieren, heeft Sambro een feestelijke Peppa Pig Bubble Birthday Cake gelanceerd die er heel smakelijk uitziet en echte bubbels geeft, die kinderen en ouders gegarandeerd veel plezier geven.

Bellenblaas met als thema muziekinstrumenten 

Andere opvallende producten zijn nieuwe bellenblazers met als thema muziekinstrumenten, zoals een ukelele en een saxofoon. Deze maken al deel uit van de assortimentsuitbreidingen voor de zomer van 2025.

Water Blaster

Het assortiment buitenspeelgoed wordt verder uitgebreid met opblaasartikelen en ‘waterhinkelen’. Tevens blijven Sambro's immens populaire Water Blaster-rugzakken fantastisch verkopen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende licenties, waaronder Peppa Pig en Transformers.

Lil BodzTM 

Sambro's plucheassortiment van het eigen merk Lil BodzTM , staat bekend om de schattige, oversized hoofden en kleine lichamen en blijft ongelooflijk populair. Lil BodzTM zijn verkrijgbaar met characters uit de Peppa Pig-, My Little Pony- en Transformers-franchises.  

Speel met de seizoenen 

Nu de markt voor seizoensspeelgoed en speelgoed voor speciale gelegenheden blijft groeien, heeft Sambro daarvoor ook de bijbehorende pluchecollecties gelanceerd. Zo zijn er speciale edities voor Halloween, Valentijnsdag, Kerstmis, Pasen en voor de lente/zomer van 2025.  

Puzzle PalzTM 3D 

Sambro's Puzzle PalzTM 3D legpuzzelgummen zijn perfect als zakgeldspeelgoed en beiden tevens veel waar voor hun geld vanwege de leuke verrassingselementen. Als een van Sambro's meest succesvolle IP-reeksen is met Puzzle PalzTM  consequent geïnnoveerd in Hasbro-licenties, waarbij de Transformers-serie zowel personages als voertuigen bevat, terwijl de My Little Pony-collectie uit tien geurende personages bestaat om te verzamelen.  

Bops & TopsTM 

Een ander eigen merk is Bops & TopsTM  dat staat voor een verzamelbare stationery serie met vele geliefde Hasbro-franchises. Met dit voordelige speelgoed kunnen kinderen tientallen spannende personages uit hun favoriete programma's, waaronder Peppa Pig en My Little Pony, ‘boppen’, ‘toppen’ en verwisselen. Kinderen kunnen zo hun potloden personaliseren of hun briefpapier versieren met kleurrijke stempels. 

Ook in 2025 zal Sambro haar langdurige relatie met Hasbro verder uitbouwen, met veel nieuwe producten in elke categorie, waardoor retailers in het VK en de EU volop keuze hebben.  

Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met het team op sales@sambro.com.