ToyChamp en Schleich bundelen krachten voor KiKa

15-08-2024

ToyChamp en Schleich hebben op 13 augustus jl. een cheque t.w.v. € 18.000,- overhandigd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Kika1

Op de foto van links naar rechts: Sebastiaan Durlacher (Schleich), Marijke Roskam (Stichting Kika) en Bas van der Lienden (ToyChamp).

De donatie is het resultaat van een geslaagde inzamelingsactie, waarbij speelgoed ijsbeertjes van het merk Schleich werden verkocht in alle Nederlandse ToyChamp-filialen. Van elke aankoop ging de helft van het bedrag naar KiKa.

ToyChamp en Schleich zijn ongelofelijk trots op deze samenwerking die tot doel heeft de genezingskans van kinderen met kanker te verbeteren. "Met de verkoop van de ijsbeertjes hebben we ons steentje bijgedragen aan het belangrijke werk van KiKa, dat zich inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker en betere behandelingen voor deze jonge patiënten. We vinden het van groot belang dat er continu onderzoek blijft plaatsvinden naar genezing en betere behandelmethoden voor kinderkanker. Met deze donatie hopen we een stap dichterbij te komen bij het vervullen van deze belangrijke doelstellingen."

Nieuwe actie met ezelveulen

Voor het derde jaar op rij wordt er een nieuwe gezamenlijke actie gelanceerd voor KiKa: de verkoop van een jong ezelveulen van Schleich. Tot en met 31 december 2024 kun je dit speelgoedfiguurtje voor slechts 5 euro kopen in alle Nederlandse ToyChamp-filialen. Van elk verkocht ezelveulen gaat € 2,50 direct naar KiKa.